Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

Er zijn weer nieuwe lastminutes! Bekijk snel welke trainingen u kunt volgen met korting via DEZE LINK!

Arrow up
Arrow down

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

In deze SAP Basis cursus leeft de cusist een gedegen basis voor het optimaal gebruiken van de SAP systemen. De cursus duurt 1 dag en is klassikaal opgesteld. Tijdens de SAP cursus voor beginners leer je onder ander de organisatie en structuren van het SAP systeem, het zoeken van gegevens binnen het SAP systeem, de persoonlijke gegevens, favorieten maken, scherm lay-out, rapporten maken en rapporten afdrukken.

Deze basis cursus in SAP is gericht op de praktijk. Gedurende de trainingsdag gaat je aan de slag in een werkend SAP systeem dat compleet is ingericht en doet zelf de nodige kennis en ervaring op.

Er zijn bij Westhaghe Training & Advies twee verschillende mogelijkheden om de SAP Basis cursus te volgen. Het startniveau van de deelnemer(s) en de behoefte van de medewerker en jouw organisatie staan centraal. Er is een mogelijkheid om:

  • Klassikaal de SAP Basis cursus op vaste data en cursuslocaties in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht te volgen. Bij deze klassikale training zijn particuliere deelnemers en medewerkers van verschillende bedrijven aanwezig. Daardoor kun je u al deelnemen vanaf 1 persoon, maar profiteert je toch van een aantrekkelijk groepstarief. Volledig verzorgd, inclusief een uitgebreide lunch.
  • Maatwerk SAP Basis training bij u op locatie. Dit kan zowel 1 op 1 als in groepsverband (maximale groepsgrootte 10 cursisten).

Heeft u interesse in een basis cursus om het SAP systeem te ontdekken? Kom in contact met ons via de chat, email of telefoon. U kunt ons bereiken op 020-30804666 of via info@westhaghe.com.