Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

Er zijn weer nieuwe lastminutes! Bekijk snel welke trainingen u kunt volgen met korting via DEZE LINK!

Arrow up
Arrow down

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Wordt een gecertificeerd MCSE -er in SharePoint en krijg erkenning voor je expertise in het organiseren, samenwerken en delen van informatie binnen een organisatie. SharePoint 2013 is deel van de nieuwe versie van Microsoft Office. Het maakt het makkelijk voor mensen om altijd verbonden te blijven, op elk moment bestanden bereiken en het onderhouden van een beveiligd message systeem.

Westhaghe heeft veel ervaring met het verzorgen van SharePoint Server 2010 en 2013 trainingen. Deze trainingen zijn individueel te volgen via het open rooster op verschillende locaties door heel Nederland. Vanaf 3 personen is het echter al financieel interessant om dit soort trainingen op eigen locatie te volgen.

Indien u meer wilt weten over SharePoint Server training of certificering neem dan hier contact met ons op. Ook voor het inboeken van examens kunt u bij ons terecht.

Groepstraining SharePoint Server training

Heeft u binnen uw organisatie een groep cursisten die graag willen deelnemen aan één van deze Microsoft SharePoint Server cursus dan is het financieel aantrekkelijk om deze cursus bij u op locatie te organiseren. Vraag een vrijblijvende offerte voor de Microsoft SharePoint Server training.