Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

Er zijn weer nieuwe lastminutes! Bekijk snel welke trainingen u kunt volgen met korting via DEZE LINK!

Arrow up
Arrow down

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Train in het gebruik van Windows Azure, een flexibel could-computing platform die het makkelijk maakt om uw bedrijfsproblemen op te lossen en in het voorzien van de online behoefde van uw klanten. U leert Moderne toepassingen bouwen die optimaal van de cloud profiteren. Azure stelt u in staat om een grote verscheidenheid aan toepassingen te bouwen en te implementeren, inclusief web-, media- en bedrijfstakoplossingen en mobiele oplossingen. Met de ingebouwde functies voor automatisch schalen kunt u naar behoefte op een dynamische manier opwaarts of neerwaarts schalen.

Westhaghe heeft veel ervaring met het verzorgen van Windows Azure trainingen. Deze trainingen zijn individueel te volgen via het open rooster op verschillende locaties door heel Nederland. Vanaf 3 personen is het echter al financieel interessant om dit soort trainingen op eigen locatie te volgen.

Indien u meer wilt weten over Windows Azure training of certificering neem dan hier contact met ons op. Ook voor het inboeken van examens kunt u bij ons terecht.