Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

Er zijn weer nieuwe lastminutes! Bekijk snel welke trainingen u kunt volgen met korting via DEZE LINK!

Arrow up
Arrow down

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Cursusdata Offerte aanvragen

Cursusbeschrijving

Deze cursus is het tweede deel van een serie van drie cursussen waarin de benodigde kennis en vaardigheden worden opgedaan voor de implementatie van een Windows Server 2012-kerninfrastructuur in een bestaande bedrijfsomgeving. De drie cursussen behandelen gezamenlijk het implementeren, beheren, onderhouden en ‘bevoorraden’ van de services en de infrastructuur binnen een Windows Server 2012-omgeving. Hoewel er qua vaardigheden en taken tussen de cursussen enige overlap is, gaat deze cursus vooral in op de beheerstaken die nodig zijn voor het onderhouden van een Windows Server 2012-omgeving, zoals gebruikers- en groepsbeheer, netwerktoegang en databeveiliging.

Deze training is gebaseerd op Windows Server 2012 R2. Ook het examen 70-411, dat gerelateerd is aan deze cursus is gebaseerd op Windows Server 2012

Groepstraining 20411C?

Heeft u binnen uw organisatie een groep cursisten die graag willen deelnemen aan de tweede MCSA module (20411C) dan is het financieel aantrekkelijk om deze cursus bij u op locatie te organiseren. Vraag een vrijblijvende offerte voor de Administering Windows Server 2012 training.