Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

Er zijn weer nieuwe lastminutes! Bekijk snel welke trainingen u kunt volgen met korting via DEZE LINK!

Arrow up
Arrow down

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

De Citrix Networking certificeringen valideren de kennis en vaardigheden die nodig zijn om de volledige capaciteiten van Citrix NetScaler, inclusief implementatie voor app en desktop delivery, netwerkprestaties en optimalisering te benutten.

Citrix Networking certificeringstrajecten:

CCA-N Citrix Certified Associate - Networking

Een Citrix Certified Associate - Networtking (CCA-N) is in staat om Citrix NetScaler 10 voor app and desktop oplossingen te implementeren en te beheren in een enterprise omgeving.

CCA-N certificering + examennummer
Voorbereidende training(en)
  • Implementing Citrix NetScaler 10.5 for App and Desktop Solutions exam (1Y0-253)

Pijl naar beneden blauw

CCP-N Citrix Certified Professional - Networking

De Citrix Certified Professional for Networking certificering is ontwikkeld voor netwerk engineers. Deze certificering toont de kennis en vaardigheden aan die noodzakelijk zijn om de Citrix NetScaler 10 te implementeren, te beheren en te optimaliseren. Voorafgaand aan de Professional certificering dient u zich eerst te certificeren als Citrix Certified Associate for Networking (CCA-N).

CCP-N certificering + examennummer
Voorbereidende training(en)
  • Citrix NetScaler 10.5 Essentials for Networking exam (1Y0-351)

De Networking certificeringen zijn drie jaar lang geldig vanaf de dag waarop u uw certificering heeft behaald. Gedurende deze periode zullen er nieuwe examens uitgebracht worden. Voor het behouden van uw certificering dient u voor de vervaldatum het laatste nieuwe examen van uw certificeringsniveau te behalen.

De geldigheid van uw huidige certificeringen wordt niet beïnvloed door de release van de nieuwe Networking certificeringen. De CCA for Networking certificeringen blijven drie jaar geldig vanaf de certificeringsdatum.

Wilt u meer weten over de Citrix Networking certificering of heeft u een trainingsbehoefte? Neem contact met onze Citrix opleidingsadviseur.