Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

Er zijn weer nieuwe lastminutes! Bekijk snel welke trainingen u kunt volgen met korting via DEZE LINK!

Arrow up
Arrow down

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

De Citrix Virtualisation certificeringen zijn gericht op het design, deployment & management van XenDesktop 7 oplossingen.

Citrix Virtualization certificeringstrajecten:


CCA-V Citrix Certified Associate Virtualization

Een Citrix Certified Associate for Virtualization (CCA-V) is in staat om XenDesktop 7 oplossingen te beheren, te onderhouden, te monitoren en problemen op te lossen.

CCA-V certificering + examennummer
Voorbereidende training(en)
  • Managing Citrix XenDesktop 7 Solutions (1Y0-201)

Pijl naar beneden blauw


CCP-V Citrix Certified Professional - Virtualization

Een Citrix Certified Professional for Virtualization is in staat om de XenDesktop 7 oplossingen van Citrix te installeren, configureren en uit te rollen. Voorafgaand aan de Professional certificering dient u zich eerst te certificeren als Citrix Certified Associate for Virtualization (CCA-V).

CCP-V certificering + examennummer
Voorbereidende training(en)
  • Deploying Citrix XenDesktop 7 Solutions (1Y0-301)

of

Pijl naar beneden blauw 


CCE-V Citrix Certified Expert - Virtualization

Een Citrix Certified Expert bezit de vaardigheden die ervaren IT solution designers, zoals architecten, ingenieurs en consultants nodig hebben om uitgebreide XenDesktop oplossingen te ontwerpen, te ontwikkelen en begeleiden. Voorafgaand aan de Expert certificering dient u zich eerst te certificeren als Citrix Certified Associatel for Virtualization
(CCA-V) en Citrix Certified Professional for Apps and Desktop (CCP-V).

CCE-AD certificering + examennummer
Voorbereidende training(en)
  • Designing Citrix XenDesktop 7 Solutions (1Y0-401)

Bent u CCA, CCAA, CCEE, CIA for Virtualization?

Wanneer u CCA of CCAA gecertificeerd bent, dan kunt u uw huidige certificering updaten naar de Virtuliazation (CCA-V) certificering. Hiervoor dient u het Associate-level examen 1Y0-200 te behalen.
Wanneer u CCEE for Virtualization gecertificeerd bent, dan kunt u uw huidige certificering updaten naar de Citrix Certified Professional (CCP-V) certificering. Hiervoor dient u het professional-level examen 1Y0-301 te behalen.
Wanneer u CCIA for Virtualization gecertificeerd bent, dan kunt u uw huidige certificering updaten naar de Citrix Certified Expert (CCE-V) certificering. Hiervoor dient u het expert-level examen 1Y0-401 te behalen.

Geldigheid en geldigheidsduur van uw certificering

De Virtualization certificeringen zijn drie jaar lang geldig vanaf de dag waarop u uw certificering heeft behaald. Gedurende deze periode zullen er nieuwe examens uitgebracht worden. Voor het behouden van uw certificering dient u voor de vervaldatum het laatste nieuwe examen van uw certificeringsniveau te behalen.
De geldigheid van uw huidige certificeringen wordt niet beïnvloed door de release van de nieuwe Virtualization certificeringen. De CCA, CCAA, CCEE en CCIA for Virtualization certificeringen blijven drie jaar geldig vanaf de certificeringsdatum.