Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

Er zijn weer nieuwe lastminutes! Bekijk snel welke trainingen u kunt volgen met korting via DEZE LINK!

Arrow up
Arrow down

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Westhaghe Training & Advies probeert voor elke cursist de geschikte training te verzorgen, zowel qua inhoud als qua leermethodiek. Naast klassikale trainingen bieden wij daarom ook een open leer centrum (OLC) aan voor MS Office.

Indien u liever zelfstandig en in uw eigen tempo leert en/of u wilt specifieke onderdelen of vaardigheden leren, dan kunt u hier terecht. In het open leer centrum voor MS Office is het mogelijk om aan de hand van een persoonlijk studieplan zelfstandig de gewenste onderwerpen door middel van instructies en oefeningen te bestuderen.

Deze leermethodiek bieden wij aan in Amsterdam en Utrecht. U kunt Microsoft Office trainingen veelal volgen op basis, gevorderd en expert-niveau. Alle Office cursussen kunnen gevolgd worden in verschillende versies, van MS Office 2003 t/m 2016. De cursist gaat tijdens de dag in het open leer centrum op zijn/haar eigen tempo aan de slag met de stof. Dit alles doet u onder proactieve begeleiding van een gecertificeerde praktijktrainer.

Ondanks het individuele karakter van deze leervorm zit u zo veel mogelijk met vakgenoten bij elkaar. Het open leer centrum is een ideale leervorm om zelf te studeren, vragen te stellen aan onze gecertificeerde praktijktrainers en met andere cursisten over de materie te spreken. De kosten hiervoor bedragen € 295,00 (ex. 21% btw) per dag incl. koffie, thee, lunch, digitale evaluatie, lesboek en certificaat van deelname.

Kosteloze demotraining

U heeft de mogelijkheid om kennis te komen maken met het Open Leer Centrum door bij ons langs te komen in Amsterdam voor een kosteloze demotraining. In ongeveer een uur tijd maakt u kennis met deze manier van trainen en kunt u bepalen of dit voor u en/of uw collega’s een prettige manier is om te leren. Indien u hiervan gebruik wilt maken neem dan contact met ons op via dit formulier.