Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Westhaghe Training & Advies geeft u de mogelijkheid om tegen zeer gunstige prijzen deel te nemen aan trainingen in ons open rooster. Hiervoor hebben wij 2 varianten in het leven geroepen zogenoemde Training Coupons en eenmalig te gebruiken Free coupons.

Bekijk hier via onderstaande tabbladen de spelregels en uitleg van beide varianten.

Training Coupon

Een training coupon is een entreebewijs voor deelname aan één van onze standaard open rooster trainingen (Excel, Word, PowerPoint, Access en Time Management met Outlook) en kan door iedereen die bij, voor of namens uw organisatie werkt worden gebruikt. Hoe meer coupons u afneemt, des te lager de investering per training/dag. Indien u deel wilt nemen aan een van onze andere (‘specials’) trainingen dan kunt u de Training Coupon inzetten als korting.

AANTAL PRIJS PER COUPON TOTAAL VOORDEEL PER TRAINING
5 € 295,00 € 1.475,00 € 24,00
10 € 270,00 € 2.700,00 € 49,00
20 € 240,00 € 4.800,00 € 79,00
50 € 210,00 € 10.500,00 € 109,00

De Training Coupons zijn voor vele bedrijven een uitkomst om het personeel tegen scherpe tarieven te laten trainen. Middels een klein voorbeeld laten wij u zien welke voordelen u kunt krijgen met het inkopen van onze Training Coupons:

  • U heeft 5 medewerkers die door hun buitendienstfunctie niet in staat zijn om allen op 1 trainingsdatum aanwezig te zijn voor een training “PowerPoint Gevorderd”. Voor deze personen is het ideaal om in ons open rooster deel te nemen op een door hen zelf geselecteerde datum en locatie,
  • U heeft 2 medewerkers van de afdeling financiën die zich willen inschrijven voor de training "Excel Gevorderd".

  • U heeft 2 medewerkers die graag een “Excel Basis” training willen volgen. Dit is een te kleine groep, waardoor een in-company traject een (te) dure oplossing is. Voor hen is deelname aan een training in ons open rooster dus een goede oplossing.
  • U heeft 1 medewerker in het bedrijf en wilt deze effectiever en efficiënter laten werken met Microsoft Outlook. Ook deze persoon wil dus deel nemen aan een training in ons open rooster.

Indien u al deze medewerkers individueel inschrijft in ons open rooster, dan wordt de totale investering 10 * € 319 = € 3.190,- (ex. 21% BTW).

Als u in dit voorbeeld gebruik zou maken van Training Coupons dan schaft u 10 coupons aan. De totale investering is dan € 2.700,- (ex. 21% BTW)

Voor u als bedrijf komt dat neer op een besparing van maar liefst € 490 euro!
Buiten het financiële voordeel zult u ook administratief een voordeel behalen. U krijgt maar één factuur en daarnaast ontvangt u van ons Coupon Codes waarmee medewerkers zichzelf makkelijk en snel kunnen inschrijven via onze website.

Heeft u interesse in Training Coupons? Laat dan hier uw gegevens achter en wij zullen direct contact met u opnemen.