Meest voorkomende vragen Office 2016

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Eind september is de officiële release geweest voor Office 2016. 

Microsoft wil zijn Office-pakket graag één geheel maken. Het was daar al mee bezig, door Word, Excel en PowerPoint al hetzelfde uiterlijk te geven op de Android- en iOS-apps, en het valt dan ook meteen op dat Office 2016 precies datzelfde uiterlijk krijgt.

Vanuit Westhaghe Training & Advies krijgen wij steeds vaker vragen over Office 2016. Wij hebben de meest gestelde vragen mét antwoord op een rijtje gezet.

{slider Hoe krijg ik Office 2016 als ik een Office 365 account heb?|closed}

Voor Office 365 gebruikers staat Office 2016 Online direct klaar! Afhankelijk van het Office 365 abbonement komt de update automatisch of moet er handmatig gekozen worden voor de upgrade.

Heeft u een Office 365 E3/E4 account dan kunt u ook binnenkort Office 2016 lokaal installeren.

{slider Ik heb geen Office 365 maar wil toch Office 2016, kan dat?}

Ja dat kan, u kunt via de Microsoft Store een licentie kopen voor 1 devices. U kunt dan de Office 2016 Home edition kopen met Excel, Word, OneNote en PowerPoint of u kiest voor het duurdere pakket “Office 2016 Professional” met Outlook, Publisher, Access, Word, Excel, PowerPoint en OneNote voor 1 PC gebruiker.

{slider Zijn er specifieke eisen om Office 2016 te gebruiken?}

Als u als onderneming Office 2016 wilt gebruiken heeft u in ieder geval een Exchange Server 2010 of later nodig. Dit is namelijk nodig voor Outlook 2016.

{slider Kan ik ook losse applicaties van Office 2016 installeren?}

Nee helaas, in Office 2016 koopt u of een abbonement met alle applicaties of u koopt een licentie met alle applicaties. Het verschil is dat u bij een abbonement een bepaald maandbedrag betaald en met een licentie is het een eenmalige investering.

{slider Welke unieke functionaliteiten biedt Office 2016 ten opzichte van 2013?}

Als u gebruikt maakt van Office 365 en Office 2016 heeft u als voordeel dat Microsoft automatisch een map “Onbelangrijke emails” aanmaakt. Hierdoor blijft je inbox bijvoorbeeld schoon van alle reclame emails. Met Office 365 en Office 2016 ontvangt u maar liefst 1TB! aan opslag voor uw SharePoint teamsite, OneDrive en SkyDrive.

{/sliders}

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.100+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "