Introductie in Power BI

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Offerte aanvragen

U hoort en ziet steeds vaker Power BI Dashboards voorbij komen bij collega’s. U wilt graag meer over Power BI te weten komen maar weet niet zo goed waar u moet beginnen. Via een Power BI training bij Westhaghe kunt u leren om op de meest geschikte en efficiënte manier rapportages te maken in Power BI. U kunt individueel deelnemen aan een training in ons open rooster maar u kunt ook een groepstraining voor u en uw collega’s laten verzorgen. Kiest u voor die laatste optie, dan ontvangt u een gratis telefonische intake met een van onze Power BI trainers. Op deze manier kan worden bepaald welke leerdoelen u heeft en welke onderwerpen u graag ziet terugkomen in de (maatwerk) Power BI training.

Voordelen van een Power BI training op locatie

  • Zelf de cursusdata van uw training bepalen
  • Eigen leerdoelen opstellen met onze docent
  • Financieel aantrekkelijker vanaf 3 personen of meer
  • Geen reistijd naar cursuslocaties in het land
  • Trainen met uw eigen data, zodat er directe opdrachten kunnen worden uitgevoerd in analyses

{simplepopup delayopen=6000}{convertforms 12}{/simplepopup}

De Power BI Basis cursus is bedoeld voor medewerkers die nog geen ervaring hebben met Power BI maar wel dagelijks te maken hebben met analyses in Excel. Voor BI-consultants, analisten, power users, eindgebruikers, IT-professionals en geavanceerde Excel gebruikers is deze training zeer interessant om te volgen.

Tijdens deze Power BI training gaat u leren werken met Power BI Desktop, deze is gratis te downloaden. Let op, binnen sommige Office365 licenties heeft u de PRO versie. Graag horen wij vooraf welke versie u binnen uw organisatie gebruikt om zodoende de functionaliteiten te trainen die u ook werkelijk heeft in uw Office365 omgeving

Bekijk hieronder een kort introductiefilmpje over wat Power BI voor u kunt betekenen:

Wist u dat het al vanaf 3 personen interessant is om een training bij u op locatie te organiseren? Vraag direct informatie aan voor een in-company Power BI training!

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.100+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "