Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

Er zijn weer nieuwe lastminutes! Bekijk snel welke trainingen u kunt volgen met korting via DEZE LINK!

Arrow up
Arrow down

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Tips & Tricks van Westhaghe Training & Advies


 • Terug
 • Excel
 • Word
 • Outlook
 • PowerPoint
 • Access
 • Windows 10
 • OneNote
 • PowerPivot
 • Power BI
 • Office 365
 • Overige
 • Windows 10
 • OneNote
 • PowerPivot
 • Power BI
 • Office 365
 • Overige
Veel gebruikers vinden dat ze efficiënter kunnen werken met een extern toetsenbord met sneltoetsen voor Microsoft Teams op Windows. In dit nieuwe blogbericht laten wij graag de handige sneltoetsen zien voor in Microsoft Teams.

13 oktober 2020, zegt deze datum u al iets? Wellicht wel als u Microsoft Office 2010 gebruikt. Zoals de meeste Microsoft producten heeft Microsoft Office 2010 een ondersteuningslevenscyclus van ongeveer 10 jaar. Het einde van deze levenscyclus nadert. Wat moet of kunt u doen als u nog gebruik maakt van Office 2010?

U hoort en ziet steeds vaker Power BI Dashboards voorbij komen bij collega's. U wilt graag meer over Power BI te weten komen maar weet niet zo goed waar u moet beginnen. Via een Power BI training bij Westhaghe kunt u leren om op de meest geschikte en efficiënte manier rapportages te maken in Power BI. U kunt individueel deelnemen aan een training in ons open rooster maar u kunt ook een groepstraining voor u en uw collega’s laten verzorgen. Kiest u voor die laatste optie, dan ontvangt u een gratis telefonische intake met een van onze Power BI trainers. Op deze manier kan worden bepaald welke leerdoelen u heeft en welke onderwerpen u graag ziet terugkomen in de (maatwerk) Power BI training.

Iedereen die op kantoor zit heeft wel eens van die dagen. Urenlang achter de computer werken en dan last krijgen van pols, vingers of arm. RSI ligt dan snel op de loer en is makkelijk te voorkomen. In het volgende artikel geven wij u tips om RSI-klachten te voorkomen. Want laten wij eerlijk zijn, voorkomen is beter dan genezen.

Je kent het wel, thuis of onderweg werken en er staan meetings via Microsoft Teams op de planning. Niets vervelender dan een niet-representatieve achtergrond of afleidende achtergrond op je video scherm. Die achtergrond kun je “blurren”.

Sorteren in Microsoft Word

Veel mensen gebruiken Excel om tabellen / alinea's, data en andere content te sorteren. Dat kan, maar wist u dat het in Microsoft Word ook mogelijk is! Om als gebruiker eenvoudige en geavanceerdere sorteringsmethodes toe te passen leggen wij in dit blogbericht graag uit over de verschillende sorteringsopties.

Veel mensen gebruiken de applicatie Outlook dagelijks tijdens kantooruren. De een gebruikt de email regelmatig en weer een andere gebruiker zweert bij het gebruik van taken en agenda items. In dit blogbericht gaan wij email gebruikers in Outlook de handigheden bijbrengen voor wat betreft Sjablonen en AutoTekst Snelonderdelen.

Heeft u wel eens bij het typen van een email in Outlook 2016 het teken @ gebruikt? Grote kans dat u dan een popup kreeg met recent gebruikte email contacten. In dit blogbericht gaan wij u uitleggen welke voordelen deze functie heeft.

Microsoft is altijd op zoek naar nieuwe functionaliteiten die voortvloeien uit de gebruikerservaringen van miljoenen gebruikers binnen Office 365. Met het introduceren van deze nieuwe features worden gebruikerservaringen steeds belangrijker en wordt in dit geval de OneNote applicatie beter, vaker en langer per dag gebruikt.

Microsoft is continue bezig om functionaliteiten van haar applicaties te verbeteren. Binnen Office Online probeert Microsoft het gat te dichten tussen de beschikbare functionaliteiten in de Excel applicatie en de online variant hiervan. Sinds kort is er nu de optie om PivotsTables (Draaitabellen) in te voegen en te gebruiken in Excel Online. Hiermee worden dataverwerkingen in Excel Online makkelijker. Binnenkort worden deze uitgerold voor alle Office Online gebruikers.

In dit blogbericht laten wij kort zien hoe u Pivots / Draaitabellen kunt aanmaken in de Excel Online omgeving.

Werken met Microsoft Planner


Microsoft Planner is een online webbased applicatie waarbij samenwerking van projecten centraal staat. Deze applicatie is alleen beschikbaar in Office 365 en biedt gebruikers de mogelijkheden aan om eenvoudig nieuwe plannen maken, taken te organiseren en toe te wijzen, bestanden te delen, chatten over projecten en updates over de voortgang ontvangen.  Kom meer te weten over Microsoft Planner en lees ons gehele blogbericht.