Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 06 452 17 935 Chat

Offerte aanvragen

Op zoek naar een Excel training? Wij bieden diverse Excel cursussen aan op 10 trainingslocaties in Nederland. Heeft u een eigen trainingsruimte, dan is het ook mogelijk om de training bij u op locatie te organiseren. Onze Excel trainingen zijn beoordeeld met een 8,4 op Springest! Bekijk hieronder de diverse Excel cursussen die wij aanbieden, van beginners tot aan VBA Excel.

Excel Basis Training

Twijfelt u of deze Excel Basis training wel geschikt voor u is? Doe de Excel kennistest en u weet na 25 multiple-choice vragen welke training in Excel het meest geschikt voor u is.

Excel Gevorderde Training - Tabellen & Database

Wilt u werken met draaitabellen in Excel, dan is deze Excel Gevorderde cursus zeer geschikt voor u. Naast draaitabellen wordt er ook tijd vrij gemaakt voor Grafische objecten en geavanceerde rekenformules.

Niet zeker van uw Excel kennisniveau? Doe de Excel kennistoets en u weet na 25 multiple-choice vragen welke training geschikt voor u is.

Excel Expert Training - Formules en Functie

Voor de echte fans in Excel bieden wij een cursussen aan op expert niveau. U leert dan de introductie van macro's, werken met processen en het importeren en exporteren van Excel gegevens.

Excel Master training - Externe gegevens en macro’s

Ervaren Excel gebruikers die het onderste uit de kan willen halen door de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en waar mogelijk te automatiseren kunnen deelnemen aan onze Excel Master training. Uiteraard is het ook mogelijk om deze Excel training bij u op locatie te organiseren (in-company).

Wilt u meer weten over deze Excel Master training, bekijk onze cursusinhoud, open rooster data of vraag vrijblijvend informatie aan via onze chatfunctie.

Power BI training

Leer rapportages maken op de data die binnen uw organisatie opgeslagen zijn is nu makkelijker en efficiënter dan ooit! Onze Excel Power BI cursus bestaat uit een verzameling hulpprogramma’s en processen die cursisten kunnen gebruiken om gegevens te verzamelen, om te zetten in zinvolle informatie en vervolgens betere beslissingen te kunnen nemen. Microsoft Excel 2013 en 2016 bevatten diverse BI-mogelijkheden, waarmee u op eenvoudige wijze gegevens kunt verzamelen en visualiseren. Met deze extra mogelijkheden is Excel 2013 en 2016 nu een echte self service Power BI functionaliteit geworden.

Er zijn 2 niveaus, namelijk de Excel Power BI Basis en Excel Power BI Gevorderde training. Daarnaast bieden wij ook een officieel 3 daagse Microsoft curriculum, namelijk de MS 20778 Analyzing Data with PowerBI.

Power BI Desktop & Online Basis Training

Leer rapportages maken op de data die binnen uw organisatie opgeslagen zijn is nu makkelijker en efficiënter dan ooit! Onze Excel Power BI cursus bestaat uit een verzameling hulpprogramma’s en processen die cursisten kunnen gebruiken om gegevens te verzamelen, om te zetten in zinvolle informatie en vervolgens betere beslissingen te kunnen nemen. Microsoft Excel 2013 en 2016 bevatten diverse BI-mogelijkheden, waarmee u op eenvoudige wijze gegevens kunt verzamelen en visualiseren. Met deze extra mogelijkheden is Excel 2013 en 2016 nu een echte self service Power BI functionaliteit geworden.

Excel PowerPivot Basis training

U kunt onze Excel PowerPivot Basis training in heel Nederland volgen op uw locatie (in-company). Deze verzorgen wij in de Excel 2013 en 2016 versies.

In deze Excel Power Pivot training leert de cursist hoe je in Microsoft Excel een Power Pivot model samenstelt en vervolgens daarop een rapportage maakt met draaitabellen en draaigrafieken.

Wilt u meer weten over Excel PowerPivot Basis training, bekijk onze cursusinhoud of vraag vrijblijvend informatie aan via onze chatfunctie.

Excel PowerPivot Gevorderde Training

U kunt onze Excel PowerPivot Gevorderde training in heel Nederland volgen op uw locatie (in-company). De training Power Pivot Gevorderd - DAX (Level 2) is geschikt voor iedereen die rapporteert aan de hand van externe gegevens in Excel.

Wilt u meer weten over Excel PowerPivot Gevorderde training, bekijk onze cursusinhoud of vraag vrijblijvend informatie aan via onze chatfunctie.

Excel Power Query training

Deze cursus is bedoeld voor cursisten die analyses willen maken van gegevens die daarvoor nog niet direct geschikt zijn omdat er nog moet worden gesleuteld en aangepast. Het opschonen van deze gegevens met Power Query gaat u een zee aan tijd besparen. Iedereen die gegevens wil verwerken in Excel zal zeer veel baat hebben bij deze cursus.

VBA Excel Training

Onze Excel VBA Excel training bestaat uit 2 cursusniveau's namelijk VBA Excel Basis en VBA Excel Gevorderd. Beide trainingen in ons open rooster zijn 2 dagen. Gebruikt u de Excel versie 2007, 2010, 2013 of 2016 dan kunt u deelnemen aan deze VBA Excel cursus

Wilt u meer weten over Excel VBA trainingen, bekijk onze cursusinhoud/cursusdata via bovenstaande pagina's of vraag vrijblijvend informatie aan via onze chatfunctie.

Excel for Financials

De financiele afdeling van uw organisatie werkt vaak met grote Excel-sheets waarbij berekeningen omtrent quickratio, currentratio en solvabiliteitsberekeningen. Tijdens deze financiele Excel cursus leert u financiele formules en kwesties in Excel.

Excel Training

Voor cursisten die al jaren met Excel werken kan een training in Excel verfrissend en verhelderend werken. Kiest u voor een inhouse Excel Basis cursus, dan is het mogelijk om kosteloos met 1 van onze docenten een telefonisch intake te organiseren om het cursusprogramma op maat af te stemmen

Onze Excel docenten kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels de Excel trainingen verzorgen.

Bent u als cursist niet zeker over uw eigen kennisniveau in Excel? Wees gerust, wij hebben in samenwerking met onze Excel docenten een toets ontwikkeld waarmee u zelf kunt kijken welk trainingsniveau voor u geschikt is. De Excel kennistest kunt u vinden op 1 van onze partnerwebsites.

Uiteraard kunnen wij deze trainingen ook in groepsverband aanbieden, zowel op onze locaties door heel Nederland, inhouse bij een klant als op externe locaties. Wij kunnen dan onze eigen trainingsinhoud aanhouden, maar u kunt ook zelf de inhoud bepalen. Een dergelijke maatwerktraining heeft als groot voordeel dat de praktijk van uw werkomgeving, organisatie en de branche waarin u werkt kan worden meegenomen. De docenten van Westhaghe Training & Advies zijn in staat om zich te verdiepen in uw organisatie, medewerkers, middelen, processen, methodieken en branche. Hierdoor zijn ze in staat een praktijkgerichte training te verzorgen. Vanaf 3 cursisten bent u vaak al voordeliger uit indien u kiest voor een (maatwerk/groeps) training op uw eigen locatie.

Voor elk niveau de geschikte Excel training!

Er zijn verschillende Excel cursussen gebaseerd op de verschillende Office versies. Westhaghe Training & Advies biedt onder andere Excel training aan in Excel 2016, Excel 2013, Excel 2010, 2008 (Macintosh), Excel 2007 en Excel 2003 training aan. Hierboven kunt u de (standaard) inhoud van de verschillende Excel trainingen downloaden. Hierbij geldt uiteraard dat de cursusinhoud is aan te passen naar uw eisen, wensen en/of omgeving waardoor u een optimale Excel training kunt volgen.

Wat cursisten over onze Excel cursus vinden: